Fomget - Fenerbahçe maçının kazananı Galatasaray oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18. haftasında ABB Fomget evinde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile 1-1 berabere kaldı.

Fomget - Fenerbahçe maçının kazananı Galatasaray oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18. haftası tamamlandı. Ankara'da kapanan haftada önemli mücadelede futbolseverler ekran başına kilitlendi. Ankara Büyük Şehir Belediyesi (ABB) Fomget G. S . K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi karşı karşıya geldi. Haftanın kritik mücadelesinde maç öncesi Fenerbahçe maç eksiği ile 2. sırada ABB Fomget ise 3. sırada yer alıyordu.

Zirvenin 5 puan gerisinde kalan ABB Fomget kritik mücadeleyi kazanıp şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek isterken Fenerbahçe Petol Ofisi'de ABB Fomget'i mağlup ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyordu.

ABB FOMGET ÖNE GEÇSE DE SKORU KORUYAMADI

Ankara'da bulunan Yenikent Osmanlı Stadyumu'nda oynanan mücadelede ABB Fomget karşılaşmanın 30. dakikasında Marian Awad attı. Mücadelenin ilk yarısı Fomget'in 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Takımların yeniden sahaya dönmesi ile ikinci yarı başladı. İkinci yarıda her iki takımın gol girişimi olsa top ağlarla buluşmadı ve son 10 dakikalık dilime ABB Fomget'in üstünlüğü ile girildi. Fakat artık karşılaşmanın son bölümünde Fenerbahçe 83. dakikada Zenatha Coleman'ın golü ile durumu 1-1'e getirdi ve kalan bölümde gol olmayınca takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

BERABERLİKTE GÜLEN TARAF GALATASARAY OLDU

ABB Fomget ile Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin 1-1 berabere kalmasının ardından Galatasaray ligde 18. haftayı 46 puan ile lider tamamldı. Fenerbahçe 2, ABB Fomget zirvenin 7 puan gerisinde kaldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER