Fomget büyük maçlarda inişli çıkışlı performans gösteriyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden ABB Fomget, büyük maçlarda inişli çıkışlı bir performans sergiliyor.

Fomget büyük maçlarda inişli çıkışlı performans gösteriyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 13. hafta geride kaldı. Geride kalan 13 maçta Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fomget 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 29 puan topladı ve 3. sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın puanı 36, ikinci basamakta bulunan Fenerbahçe Petrol Ofisi ise 33 puan topladı.

Sezona iyi kadrolarla ile giren Galatasaray, Fenerbahçe Petrol Ofisi, ABB Fomget, Beylerbeyispor ve ALG Spor, 13 hafta sonunda beklenildiği gibi ilk 5 sırayı aldılar.

FOMGET'İN BÜYÜK MAÇ KARNESİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ABB Fomget bu sezon ilk 5 basamaktaki takımlar ile 7. sırada bulunan Beşiktaş ile oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Kırmızı - beyazlılar ilk olarak 3. haftada Fenerbahçe Petrol Ofisi ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fomget sahadan 85. dakikada Olha Ovdiychuk'un attığı golle 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Fomget 8. hafta ligin şampiyon takımlarından ALG Spor deplasmanına çıktı. Takımlar atılan karşılıklı gollerle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Fomget'in golünü 81. dakikada Antri Violari atarken ALG'nin golünü 86. Karyna Alkhovik kaydetti.

11. haftada Fomget, Yenikent Stadyumu'nda ligin yeni ve iddialı ekibi Beylerbeyispor ile karşılaştı. Ankara ekibi maçı 45+1. dakikada Daielle Marcano'nun penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

Bir sonraki hafta Fomget, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi rakibine son dakika golü ile 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın golünü 35. dakikada Kristina Bakarandze ve 90. dakikada Emine Ecem Esen atarken Fomget'in golünü 42. dakikada Olha Ovdiychuk kaydetti.

Galatasaray maçını takip eden 13. haftada Fomget'in rakibi Beşiktaş United Payment oldu. Ankara ekibi rakibine 26. dakikada Esra Manya'nın attığı tek gol ile 1-0 mağlup oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER