Fitness Antrenörü olmak isteyenler için Ankara'da kurs açılıyor

Ankara'da 1.Kademe Yardımcı Antrenör ve 4.Kademe Baş Antrenör Kurs Duyurusu yapıldı! Kurs zaman açılıyor katılım şartları nedir ücreti ne kadar?

Fitness Antrenörü olmak isteyenler için Ankara'da kurs açılıyor

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara'da 1. kademe yardımcı Antrenörlük ve 4. kademe baş Antrenörlük kursu açılıyor.

ankara-tasarim-kopyasi-13.jpg

Fitness Federasyonundan açıklama!

tvgfbf.gov.tr Sitesinden yapılan açıklamaya göre 1.Kademe ve 4.Kademe kurs Kayıtları 11-20 EYLÜL 2023 tarihleri arasında E- devlet kapısı üzerinden Spor bilgi sistemi ile yapılacaktır.

20 EYLÜL 2023 saat 17:00 a kadar TEB bankası Gişesinden GSB Federasyon kurum ödemesi (2533 kurum kodu) vey,a web sayfası üzerinden kredi / Bank Kartı ile ödemelerinizi Yapabilirsiniz denildi.

Kursa katılmak için dikkat etmeniz gerekenler!

Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kurslara sadece, 1. Kademe için Üniversitelerin Spor Bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından mezun olanlar ya da 1.Kademe Temel Eğitim sınavını başarılı olarak bitirenler katılabilirler ifadelerine yer veridi.

Yüz Yüze kurslar ne zaman başlıyor?

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 3-8 EKİM 2023 tarihleri arasında Ankara ilinde düzenlenecek olan, Vücut Geliştirme Fitness 1.Kademe yardımcı Antrenör yetiştirme kursu 3-8 Ekim 2023 tarihlerinde YÜZYÜZE olarak yapılacaktır denildi.

Kurs adresi İlerleyen tarihlerde ilan edilecektir.

4. Kademe için, Üniversitelerin Spor Bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından mezun olanlar ya da 4.Kademe Baş Antrenör Eğitim sınavını başarılı olarak bitirenler katılabilirler denildi.

Kursiyerde aranan şartlar neler?

Kursa katılmak isteyen kursiyerlerde aranan şartlar açıklandı. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve en az lise mezunu adayların kayıt yaptırabileceği açıklandı. Başvuru şartlarıyla ilgili detayla şu şekilde listelendi;

screenshot-3.png

screenshot-4.png

Kurs Ücretleri ne Kadar?

1. kademe için 4000 TL, 4. kademe için 4500 TL (Denklik 500 TL) olarak açıklandı. Ayrıca geçerli mazeret belgesi ibraz etmeyenlerin ücretleri iade edilmeyecektir açıklaması yapıldı.

SONRAKİ HABER