Filenin Sultanlarının bileği bükülmüyor! Tayland engeli kayıpsız aşıldı

Amerika'da oynanan Milletler Ligi 2. Hafta maçlarının ardından gözlerini 3. hafta maçlarına çeviren A Milli Kadın Voleybol Takımı galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sultanlar Tayland'ı set vermeden geçti.

Filenin Sultanlarının bileği bükülmüyor! Tayland engeli kayıpsız aşıldı

Türkiye'nin voleybola olan ilgisinin artmasında büyük pay sahibi olan Filenin Sultanları dünyada 1. sıradaki yerini koruyor. Çıktığı maçlardan galibiyetle ayrılan kızlar rakiplerine korku salmaya devam ediyor.

Deneyimli ve tecrübeli bir takıma sahip olan Filenin Sultanları ABD'nin Texas eyaletinde oynanan FIVB Milletler Ligi 2. Hafta maçlarını yenilgisiz tamamlamıştı.

İLK GÖREV TAMAMLANDI

Maçların ardından Hong Kong'a 3. hafta maçlarını oynamak için giden kızlar, ülkeyi uzak doğuda da gururlandırmayı sürdürüyor. Yeni haftanın ilk maçında Tayland ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı mücadeleden 3 - 0 galip ayrıldı.

MİLLETLER LİGİ SONA ERİYOR

Kızlar eğer bu 3. haftayı ilk 8 ülke içinde tamamlarsa finallere gitme hakkı elde edecek. Son hafta olmasından dolayı ayrı bir önem kazanan mücadelelerde Türkiye'nin oynayacağı 3 maç daha bulunuyor. Kızlar sırasıyla Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya karşılaşacak.

Millilerin peş peşe aldığı galibiyetler gurur kaynağı oluyor. Maçları naklen izleyen vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden takımı tebrik yağmuruna tuttu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER