Filenin Sultanları şampiyonluk sonrası Naim Süleymanoğlu'na selam gönderdi!

FIVB Milletler Ligi'nde Çin'i mağlup ederek ilk kez kupayı kaldıran A Milli Kadın Voleybol Takımını şampiyonluğunu efsane sporcu Naim Süleyman'a selam göndererek kutladı.

Filenin Sultanları şampiyonluk sonrası Naim Süleymanoğlu'na selam gönderdi!

FIVB Milletler Ligi'nde Çin'i mağlup ederek organizasyon tarihinde bir ilke imza atarak kupayı kaldıran A Millli Kadın Voleybol Takımı, galibiyetinde Türk tarihinin efsane sporcusu Naim Süleymanoğlu'nu da unutmadı. Şampiyonluğunu Naim Süleymanoğlu'na armağan eden Filenin Sultanları, şampiyonluğun ardından "Naim" şarkısını seslendirdi. "Cep Herkülü" olarak adlandırılan efsane halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmin müziğini milli voleybolcuların söylemesi, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

ŞAMPİYONLUĞU NAİM ŞARKISI İLE KUTLADILAR

FIVB Milletler Ligi'ni tarihinde ilk kez kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, zaferin gelmesinin ardından "Naim" şarkısını seslendirdi. Ülkemizde gururu yaşatan tüm ekibin şarkıyı söylediği anlar, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

O coşku dolu anlar ise kameralara böyle yansıdı;

9 dünya ve 5 olimpiyat rekoru bulunan efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı "Naim" filminin müziğini, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncuları tarafından söylenmesi büyük ilgi görürken, Milli voleybolcuların görüntüleri ise kısa süre içerisinde binlerce kez görüntülendi.

efsane-sporcuya-selam-caktilar-milli-16124304-2440-m.jpg

(Naim Süleymanoğlu)

Öte yandan Türk spor tarihinin en önemli haltercilerinden olan Naim Süleymanoğlu, birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir. Yapıca ufak tefek görüntüsüne rağmen güçlü olması nedeniyle Cep Herkül'ü olarak anılan Naim Süleymanoğlu, Türk Süpermen adıyla da anılır. 9 dünya ve 5 olimpiyat rekoru bulunan efsanevi sporcu 2017 yılında aramızdan ayrıldı. Merhum sporcunun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ise 2019 yılında vizyona girmişti. Filenin Sultanları'nın seslendirdiği Naim şarkısı ise filmde seslendirilmişti.

SONRAKİ HABER