Filenin Sultanları olimpiyatlarda yarı finale yükseldi

Türkiye'nin Voleybolda bir dünya markası olmasını sağlayan kadın sporcularımız bir kez daha ülkeyi gururlandırdı. Sultanlar Paris'te Çeyrek final turunda karşılaştığı Çin'i turnuva dışına itti.

Filenin Sultanları olimpiyatlarda yarı finale yükseldi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat oyunlarına damga vurmaya devam ediyor. Grup aşamasını başarı ile tamamlayan Sultanlar altın madalya yolculuğunda bir aşamayı daha geride bıraktı. Filenin Sultanları büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Çin'i 3-2 yendi ve yarı finale çıktı.

NEFES KESEN MÜCADELE

A Milli Voleybol Takımımız heyecan dolu bir maça daha çıktı. Türkiye'nin tek yürek olduğu maçta Sultanlar adını son 4 takım arasına yazdırmayı başararak tarihi bir başarıya daha imza attı. Çin ile büyük bir çekişmeye sahne olan maçta kazanan taraf Ay yıldızlılar oldu.

Setlerde her iki takımında kıyasıya mücadelesinde Filenin Sultanları yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen maçtan kopmadı. Cansu Özbay, Hande Baladın ve Gizem Örge'nin maç içinde yaşadıkları sakatlıklar ve gözyaşı ile tedavi gördüğü anlar maçın en duygusal anları olarak akıllarda yer edindi.

"GURURLUYUZ"

Filenin Sultanları galibiyetin ardından saha içinde büyük bir sevinç yaşadı. Maç sonunda gözyaşlarına hakim olamayan voleybolcularımız, gururlu olduklarını ve kendilerine verilen desteğin devam etmesini istediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER