Filenin Sultanları Milletler Liginde 4'te 4 yaptı! Vargas'tan rekor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda gururlandırmayı sürdürüyor. Sultanlar Amerika'daki son maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Filenin Sultanları Milletler Liginde 4'te 4 yaptı! Vargas'tan rekor!

Türkiye'nin dünya kadın voleybolunda adını günden güne daha fazla duyuran Filenin Sultanları Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşen Milletler Ligi 2. hafta maçlarını yenilgisiz tamamladı.

İlk hafta maçlarını ülkemizde oynadıktan sonra Amerika'ya giden A Milli Kadın Voleybol Takımımız burada sırasıyla Almanya, Sırbistan, Güney Kore ile karşılaşmış ve sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Filenin Sultanları Milletler Liginde 4'te 4 yaptı! Vargas'tan rekor!

Sultanlar son maçlarında ise bu sabaha karşı ev sahibi ABD ile karşılaştı. Bu maçta da etkili ve güçlü oyununu gösteren Filenin Sultanları maçı 3-2 kazandı.

VARGAS MAÇA DAMGASINI VURDU!

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Amerika karşısında aldığı galibiyetin mimarlarından birisi de Melissa Vargas oldu. Maçta 27 sayı atan Vargas maçta kırdığı rekor ile adından söz ettirdi. Maçta saatte 121 km'lik hızla giden bir smaç vuran Vargas'ın bu rekoru sosyal medyada da gündem oldu.

Filenin Sultanları bir sonraki hafta maçları için Hong Kong'a geçecek. Sultanlar burada da 4 maç oynadıktan sonra o hafta maçlarını da tamamlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER