Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek Çeyrek Finale yükseldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Filenin Sultanları, bugün çıktığı C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek Çeyrek Finale yükseldi

2024 Paris Olimpiyatlarının heyecanı sürüyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki başarılarına yenisi eklemeye devam ederken sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor. Filenin Sultanları, C Grubu’ndaki ikinci maçına bugün Dominik Cumhuriyeti ile çıktı.

İlk maçta Hollanda’yı 3 - 2 yenerek iyi bir başlangıç yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Dominik Cumhuriyeti karşısında da üstün bir performans sergiledi.

FİLENİN SULTANLARI, ÇEYREK FİNALDE: DOMİNİK CUMHURİYETİ’Nİ 3-1 YENDİLER

Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti ile çıktıkları maçta 3-1 galip gelmeyi başardı. Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başaran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın olimpiyatlardaki ikinci galibiyeti olarak da kayıtlara geçti.

Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek Çeyrek Finale yükseldi

Maçın yıldız isimlerinden Melissa Vargas, Dominik Cumhuriyeti karşısında üstün bir oyun sergiledi. Vargas, maçta attığı 30 sayı ile gündem olurken olimpiyat tarihinde 30 sayı barajını en az 2 kez geçen dördüncü oyuncu olmayı başardı.

FİLENİN SULTANLARI İTALYA MAÇINI BEKLİYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’ndaki son maçını 4 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 10.00’da İtalya ile oynayacak.

SONRAKİ HABER