Filenin Sultanları Ankara'da şampiyonluk coşkusuyla kutlandı!

Ankara, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez CEV Avrupa Şampiyonası'nda zafer kazanmasının coşkusunu yaşadı. Filenin Sultanları, Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Filenin Sultanları Ankara'da şampiyonluk coşkusuyla kutlandı!

Ankara'nın dört bir yanında vatandaşlar, bu tarihi zaferi coşkuyla kutladılar. Ellerinde Türk bayraklarıyla, konvoylar oluşturan insanlar, kornalar eşliğinde şampiyonluğu coşkuyla karşıladılar. Bazı vatandaşlar ise bu büyük başarıyı kutlamak için Güvenpark'a akın etti. Güvenpark'ta, kutlamalara katılan vatandaşlar araçların kornalarıyla birlikte büyük bir şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

ankara-tasarim-1.jpg

Milli Gurur

Vatandaşlar, Filenin Sultanları'nın bu tarihi zaferiyle gurur duyduklarını ifade ettiler. Bir vatandaş, "Çok mutluyuz, çok gururluyuz. 3 yıldır kazanamadığımız bir şampiyonluktu. Guidetti'nin rakip takımın koçu olması ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Özellikle Cumhuriyet'in 100. yılında kadın voleybol takımımızın bu ülkede zafer kazanması, Türk kadınları için büyük bir gurur kaynağıdır. Hepsini tebrik ediyoruz" dedi.

ankara-tasarim-2.jpg

Kutlamalara katılan küçük bir kız çocuğu ise şampiyonluğu duygusal bir "Biz Türkiyeyiz" şiiriyle kutladı. Türkiye, voleybol tutkunları için unutulmaz bir zaferin tadını çıkarıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER