Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda muhtemel rakipleri belli olan Fenerbahçe'nin kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu futbolseverler oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Sparta Prag'a elenmesi ile Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım Fenerbahçe kaldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli olurken futbolseverler kura çekiminin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve bunun üzerine araştırmalar yapıyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu lider tamamlayan ve doğrudan son 16 turuna kalan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı lacivertliler- son 16 turunda Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz takımlarından biri ile eşleşecek.

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin mücadele ettiği Avrupa'nın 3 numaralı kupasında rakibi yarın saat 15.00'te başlayacak ve İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde gerçekleştirilecek. Kura çekimini futbolseverler ve sarı - lacivertli taraftarlar EXXEN ekranlarından naklen izleyebilecekler.

Fenerbahçe son 16 turunda eşleştiği rakibi ile ilk maçı 7 Mart'ta oynarken ikinci maçı 14 Mart'ta oynayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER