Fenerbahçeli Becao'ya yeni talip çıktı

Sarı lacivertli takımın başarılı oyuncularından olan Becao’ya sürpriz bir teklif geldi. Son dönemlerde farklı takımların ilgisini çeken Becao’nun kapısını Atalanta’nın çalacağı öğrenildi.

Fenerbahçeli Becao'ya yeni talip çıktı

Mourinho’nun az bir süre verdiği futbolculardan biri olan Rodrigo Becao’ya yeni bir talibin daha çıktığı öğrenildi. Torino’dan sonra Atalanta2nın Brezilyalı stoper için harekete geçebileceği ifade edilid.

BECAO’YA YENİ TALİP

Fenerbahçe’de stoper konusunda ilk tercihler arasında yer almayan Rodrigo Becao’ya yeni bir teklif daha gelebilir. Başarılı futbolcuya Atalanta’nın da ilgi göstermeye başladığı ifade edildi.

Konu ile ilgili Tuttomercato Web’in aktarmış olduğu haberin detaylarına göre Atalanta listeye son olarak transfer için Becao’yu eklemiş oldu. Yakın zamanda sarı lacivertli takımın kapısını çalışabileceği ifade edilen takım yeni transferi için harekete geçecek.

FENERBAHÇE’NİN ŞARTI

Diğer yandan Fernerbahçe’nin de Becao için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama talebinde bulunabileceği ifade edildi.

1 GOL KATKISI VAR

Daha önce de İtalya’da forma giyen başarılı futbolcunun ligde de zorluk çekmeyeceği ifade edilirken, Atlanta’da transfer listesinde ilk sırada olduğu öğrenildi. Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmeli olan Becao’un takıma 1 gol katkısı bulunuyor. Forma ile 223 maça çıkan futbolcu, toplamda 1.730 dakika süre aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER