Fenerbahçe ve Galatasaray'a yoğun tempoya girecek

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve Avrupa kupalarında mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray yeni yılla birlikte yoğun bir maç temposuna girecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a yoğun tempoya girecek

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun bir numaralı adayları Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yeni yıl ile birlikte yoğun bir fikstür bekliyor. Ocak ayında Fenerbahçe ve Galatasaray 6'sı Süper Lig ve 1'de Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı olmak üzere toplam 7 maça çıkacak.

FENERBAHÇE ARALIKSIZ MAÇ OYNAYACAK

Fenerbahçe, yeni yılın ilk resmi maçını 7 Ocak Pazar günü İstanbulspor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’n karşılaşacak. Sarı-lacivertliler erteleme maçında Konyaspor’u ağırlayacak. Üç günde bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, Konya’nın ardından sırasıyla Gaziantep FK ile karşılaşacak daha sonra ise Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor ile üst tura çıkma mücadelesi verecek. Tekrar lige dönen Fenerbahçe İstanbul'dan çıkmayacak. Sarı lacivertliler önce Samsunspor'u ağırlayacak daha sonra Başakşehir ile deplasmanda ardından yine evinde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

KANARYA AVRUPA'YI MART AYINDA AÇACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde H Grubu'ndan lider çıkan Fenerbahçe Avrupa sahnesinde Şubat ayını boş geçecek. Kanarya Son 16 Turu’ndaki maçlarına, 7 ile 14 Mart tarihlerinde karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY'IN MESAİSİ YOĞUN

Galatasaray ise 2024'ün ilk karşılaşmasında 7 Ocak Pazar saat 19:00'da Tümosan Konyaspor'u konuk edecek. Erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Takibindeki haftada ligde Galatsaray, Kayserispor'u ağırlayacak. Sarı - kırmızılılar daha sonra Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Ümraniyespor'u konuk edecek. Kupanın ardından lige dönen Galatasaray Trabzonspor deplasmanında olacak. Galatasaray bu zorlu fikstürü İstanbulspor ve Gaziantep FK maçları ile tamamlayacak.

GALATASARAY ŞUBAT'TA AVRUPA VİTRİNİNE ÇIKACAK

Galatsaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Sparta Prag ile 15 Şubat'ta RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER