Fenerbahçe-Union SG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecan dolu karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe-Union SG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş mücadeleleri başlıyor. Çeyrek finale adını yazdırmak isteyen 16 takım son 8 bileti için kıyasıya mücadele edecek.

Türkiye'yi Avrupa temsil eden ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda mücadele eden Fenerbahçe rövanş için mücadelesi için sahaya çıkacak. Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile 3-0'ın rövanşında karşıya karşıya gelecek Fenerbahçe'nin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğu oldukça merak ediliyor ve araştırmalar yapılıyor.

FENERBAHÇE - UNİON SAİNT-GİLLOİSE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi konuk edeceği mücadele 14 Mart Perşembe (Bugün), Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak. Zorlu mücadeleyi ekran başında takip etmek isteyen futbolseverler EXXEN'den naklen izleyebilecekler.

MAÇIN HAKEMİ KARADAĞLI DABANOVİC

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasında oynanacak mücadelede Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic düdük çalacak. Dabanovic'in yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olacak. VAR'da ise İspanyol C. Cerro ve AVAR'da F.Jovic görev yapacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER