Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 21. hafta heyecanı son gaz devam ediyor. Hafta dün oynanan 5 karşılaşma ile başlarken bugün oynanacak 4 mücadele ile perde kapanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın 2 puan önünde zirvede bulunan Fenerbahçe bu hafta Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

Futbolseverler Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor arasında heyecan düzeyi yüksek karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

FENERBAHÇE'DE HEDEF GALİBİYET

Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında iyi bir oyunla sahadan galibiyet ile ayrılarak hanesine 3 paun yazdırmak ve taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

FENERBAHÇE - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor'un karşı karşıya geleceği maçta tribünde ve ekran başında bulunan taraftarlar ekran başına kilitlenecek. Karşılaşma 21 Ocak Pazar (Bugün) saat 16.00'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınalanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Alim, Soner, Taylan, Bennasser, Tait, Holse, Emre, Mouandilmadji.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER