Fenerbahçe Şampiyonlar ligi macerasına bol gollü galibiyetle başladı!

Geçtiğimiz sezonu 99 puanla bitirmesine rağmen 2. sırada kalan ve şampiyonluğu bir sezon daha erteleyen Fenerbahçe bu sezon için şampiyonlar ligi elemelerine kalmıştı. Yeni sezonun ilk resmi maçına çıkan sarı lacivertliler sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe Şampiyonlar ligi macerasına bol gollü galibiyetle başladı!

Sezonun bitiminin ardından sadece ligde değil dünyada ses getiren bir hamle yapan Fenerbahçe takımın başına Jose Mourinho'yu getirmişti. Bu adımın ardından bazı transferler yapan ve kadrosunu koruyan Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçına İsviçre temsilcisi Lugano karşısında çıktı.

DZEKO FENERBAHÇE'Yİ İPTEN ALDI

Maça yediği golün şaşkınlığı ile başlayan Fenerbahçe tecrübeli futbolcusu Edin Dzeko'nun yıldızlaştığı mücadeleyi 4-3 kazandı. 3 gol atan Dzeko ve 1 gol atan Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye tur kapılarını araladı.

Fenerbahçe'ye ecel terleri döktüren ve galibiyete çok yaklaşan Lugano ise 3 gol atmanın verdiği hırsla tur için çaba gösterecek. Sarı lacivertlilerin ev sahibi olacağı bir sonraki maç 30 Temmuz Salı günü oynanacak. 20:00'da kazanan maçın galibi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız temsilcisi Lille ile karşı karşıya gelecek.

MOURİNHO İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Maç sonrasında Fenerbahçe'li oyuncularda büyük bir sevinç yaşandı. Yeni takımı ile ilk resmi maçına çıkan Jose Mourinho'da futbolcularının ve taraftarlarının desteklerine ortak olmayı ihmal etmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER