Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 29. hafta maçları nefes kesmeye ve futbolseverleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Şampiyonluk mücadelesinin iki adayından Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etmesinin ardından gözler diğer aday olan Fenerbahçe'nin Siltaş Yapı Pendikspor ile oynayacağı mücadeleye çevrildi.

Zorlu karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcı hakemliğini Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Futbolseverler Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor arasında oynanacak önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını oldukça merak ve bu konuda araştırmalar yapıyor

FENERBAHÇE - PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Pendikspor arasında oynanacak mücadele Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve 10 Mart Pazar saat 19.00'da hakemin ilk düdüğü ile başlayacak. Tribünlerden bu karşılaşmayı izleyecek futbolseverlerin yanı sıra ekran başından da Bein Sport 1'den karşılaşma naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK PENDİK KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor'un karşı karşıya geleceği mücadele iki takım içinde hayati önem teşkil ediyor. Galatasaray'ın 2 puan ardında haftaya giren 73 puanlı Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Siltaş Yapı Pendikspor'da 26 puan ve 19. sırada bulunurken 16. Karamgümrük'ün 3 puan gerisinde yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER