Fenerbahçe Mourinho'nun maliyetini açıkladı

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi Teknik Direktörlerinden Jose Mourinho'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'de maddiyat konusu gündem olmuştu. Sarı-lacivertliler KAP'a yaptığı açıklama ile deneyimli teknik adamın maliyetini resmen ilan etti.

Fenerbahçe Mourinho'nun maliyetini açıkladı

Geçtiğimiz sezonu 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe şampiyonluğu kılpayı kaçırmasının verdiği travmayı çabuk atlattı. Ligin bitmesini üstünden çok kısa bir zaman geçmesinin ardından takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe dünyada ses getirmeyi başardı.

DÜNYANIN GÖZÜ FENERBAHÇE'YE ÇEVRİLDİ

Son olarak Roma'yı çalıştıran ve kariyeri başarılarla dolu olan "Special One" lakaplı Jose Mourinho için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker Stadyumunda imza töreni düzenlenmişti.

Mourinho Fenerbahçe için her şeyi yapacağını ve taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu ifade etmişti. Bir kaç gün sonra gerçekleşecek Başkanlık seçiminde yarışacak olan Ali Koç ve Aziz Yıldırım'da Mourinho konusunda ortak noktada buluşmuştu.

TAKIMA MASRAFI BELLİ OLDU

Futbol kamuoyunda ise Mourinho'nun yıllık ne kadar ücret alacağı merak edilmişti. Fenerbahçe Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) konu ile ilgili bir açıklama yaparak rakamsal bilgileri paylaştı.

Fenerbahçe Mourinho'nun maliyetini açıkladı

Sarı lacivertliler Mourinho'nun yıllık 10,5 Milyon Euro olmak üzere 2 yıl için toplam 21 Milyon Euro maaş alacağını duyurdu. Bu maaş ile dünyanın en çok kazanan teknik direktörleri arasında yer alacak olan Mourinho'nun takıma neler katacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER