Fenerbahçe - Manchester United, Beşiktaş - Olimpik Lyon maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi

Galatasaray'ın Elfsborg maçının ardından Avrupa Ligindeki iki temsilcimiz de bugün rakipleri ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe kendi evinde oynayacakken Beşiktaş Fransa deplasmanında puan arayacak.

Fenerbahçe - Manchester United, Beşiktaş - Olimpik Lyon maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi

Milli ara dönüşü takımlar lig maçlarının ardından Avrupa maçlarına da kaldıkları yerden devam etmeye başladı. Şampiyonlar Ligi maçları ile birlikte Avrupa Liginde de 3. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.

Sezon başında Jose Mourinho ile anlaşarak tüm dünyada ses getiren Fenerbahçe son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Ligde son maçında Samsunspor ile berabere kalan Fenerbahçe ligin 9. haftasında lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü.

HER İKİ MAÇTA 22:00'DA BAŞLAYACAK

Avrupa liginde ilk 2 maçında 4 puan kazanan Fenerbahçe 3. maçında ligin önemli ekiplerinden Manchester United ile karşılaşacak. Premier Ligde 12. sırada bulunan Ten Haag'ın öğrencileri Avrupa Liginde ilk 2 maçından beraberlikle ayrılmıştı. Seyircilerin yoğun ilgi göstermesinin beklendiği mücadele saat 22:00'da TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ise ligdeki iyi performansını Avrupa Ligine yansıtma peşinde. Zor bir fikstür çeken kara kartal ilk 2 maçından yenik ayrılmıştı. 3. maçında Olimpik Lyon ile karşılaşacak Beşiktaş'ta en büyük eksiklik olarak kalede Mert Günok'un eksikliği göze çarpıyor. Bu maçta Fenerbahçe gibi saat 22:00'da başlayacak ve TRT Spor ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER