Fenerbahçe - Lugano Şampiyonlar Ligi Rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Yeni sezonu en erken açan temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta Lugano karşısında 4 gollü bir galibiyet almaya başlamıştı. Deplasmandan galip dönen Fenerbahçe'nin evinde nasıl bir sonuca imza atacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Fenerbahçe - Lugano Şampiyonlar Ligi Rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Temsilcimiz Fenerbahçe 2024 - 2025 sezonunu galibiyetle açtı. Jose Mourinho ile geçen sezonun travmasını çabuk unutan sarı lacivertli camiada 15 yıllık Şampiyonlar ligi hasretine son verilmek isteniyor.

FENERLİLER ÖNCE ÜZÜLDÜ SONRA SEVİNDİ

İsviçre temsilcisi Lugano karşısında nasıl bir performans göstereceği merak edilen Fenerbahçe maça beklenmedik bir şekilde başladı. Maçın 3. dakikasında geri düşen Fenerbahçe ilk yarının sonlarında Dzeko'nun ayağından bulduğu gol ile maçta beraberliği yakaladı.

Sahneye bir kez daha çıkan Dzeko takımını öne geçirirken Lugano skoru 2-2 yaparak oyunda olduğunu gösterdi. Golün ardından sahaya kalitesini yansıtan Fenerbahçe bir kez daha Dzeko dedi ve maçta 3-2 öne geçti.

DZEKO'NUN GECESİ

EURO 2024'teki performansı ile adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu ise maçta takımının son golünü atarak skoru 4-2 yaptı. Lugano ise 90+4'te bulduğu gol ile maçta son sözü söyledi ve mücadele 4-3 bitti. Bu maçın ardından futbolseverlerin ilk yaptığı araştırma ise rövanş maçının detaylı bilgileri oldu.

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇ BİLGİLERİ

Fenerbahçe Lugano ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 30 Temmuz Salı günü saat 20:00'da karşı karşıya gelecek. İlk maçı D- Smart ekranlarında izleyen futbolseverlerin yayıncı kuruluş konusunda biraz daha beklemesi gerekecek.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Bu sorunun ilerleyen günlerde cevaplanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER