Fenerbahçe - Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Ligin geçtiğimiz ay tamamlanmasının ardından hangi takımların seneye Avrupa Kupalarına gideceği belli olmuştu. Eleme oynayacak 5 Türk takımı için sezon gruplarda başlayacak takımlara göre daha erken başlayacak.

Fenerbahçe - Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Sezonun büyük bir kısmında Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe son haftalarda durumu tersine çevirememiş ve sezonu 99 puanla 2. sırada tamamlamıştı. Bu travmatik sonucun ardından kısa bir süre içinde toparlanan sarı lacivertli camia başkanlık seçiminde yeniden Ali Koç'u başa getirmişti.

DÜNYACA ÜNLÜ HOCA ARTIK FENERİN BAŞINDA OLACAK

Daha adayken takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe yeni sezon için ilk hedefini Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak olarak belirledi. Bu doğrultuda önümüzdeki günlerde sezonu açacak olan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu.

Fenerbahçe - Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Temsilcimiz 2024-2025 Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak. Fenerbahçe Lugano ile ilk maçını 23 ya da 24, rövanşı ise 30 ya da 31 Temmuz'da oynayacak.

MAÇ NEREDEN YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - Lugano maçı için şu anda yayıncı konusunda ve saat konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor. Gelecek yıldan itibaren TRT'nin 3 yıl boyunca Avrupa maçlarını yayınlayacak olmasından dolayı bu kanal bir adım önde bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER