Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 27. hafta heyecanı devam edereken futbolseverlerde haftanın önemli mücadelelerinden Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar geliyor.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 27. hafta mücadeleleri devam ediyor. Hafta dün Yılport Samsunspor'un Çaykur Rizespor'u konuk ettiği mücadele ile başladı. 10 maçın oynanacağı haftada Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe - Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Aynı gün saat 13.30'da Mondihome Kayserispor - MKE Ankaragücü, saat 16.00'da Gaziantep Futbol Kulübü - Rams Başakşehir ve saat 19.00'da Tümosan Konyaspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanacak önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Kasımpaşa'nın karşı karşıya geleceği mücadele Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve 24 Şubat Cumartesi (Bugün) saat 19.00'da başlayacak.

Sarı lacivertliler 2 puan geride olduğu şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor ve Kasımpaşa'yı taraftarı önünde rahat bir oyunla mağlup etmeyi amaçlıyor.

Süper Lig'de başarılı bir performans gösteren ve 5. basamakta bulunan Kasımpaşa ise deplasmanda zorlu rakibi Fenerbahçe karşısında 3 puan almak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER