Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa ne zaman ve nerede oynanacak? Tarih belli oldu mu?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ardından yaşanan olayların ardından ertelenen Süper Kupa finalinin nerede oynanacağını futbolseverler oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa ne zaman ve nerede oynanacak? Tarih belli oldu mu?

2022-23 sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesi Suudi Arabistan'da yaşanan krizin ardından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Futbolseverler Türk futbolunun en köklü kulüplerinden olan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği ve ertelenen Süper Kupa mücadelesinin ne zaman ve nerede oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

TFF, 2 STADYUM ARASINDA SEÇİM YAPACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması beklenen fakat yaşanan krizin ardından ertelenen Süper Kupa mücadelesinin oynanacağı tarih ve şehir ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Federasyon Ocak ayındaki yoğun maç trafiğinin ardından Şubat ve Mart ayında da Süper Kupa'nın sahibini bulacağı maç için uygun bir zaman dilimi ararken bu tarih ve stadyum netleşmeye başladı.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği mücadelenin Nisan ayının son günlerinde oynanması beklenirken maçın ise Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda ya da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynatılması bekleniyor.

TFF konu ile ilgili net kararını yakın zaman içerisinde açıklaması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER