Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Futbol tutkunları destekledikleri takımların karşılaşma takvimlerine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Fenerbahçe - Hull City maçına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler maçın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını sorguluyor.

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Futbol tutkunları maç takvimlerini takip ediyor. Karşılaşma takvimlerinde yer alan Fenerbahçe - Hull City maçı ile ilgili olarak ''Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Fenerbahçe - Hull City maçına dair merak edilenler araştırılırken maçın hangi tarihte ve ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağı araştırma konusu oldu. Fenerbahçe taraftarları maç hakkında bilgi sahibi olmak isterken Fenerbahçe - Hull City maçına ilişkin merak edilenleri derledik.


FENERBAHÇE - HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe, yaptığı kampın ardından İstanbul’da hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan katılırken kritik mücadele öncesinde hazırlık maçlarına devam ediyor. Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, yaptığı son transferlerde Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint Maximin gibi oyuncuları kadrosuna katarken Fenerbahçe - Hull City mücadelesi Kadıköy’de oynanacak. ''Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz mi?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

FENERBAHÇE - HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da kamp ile başlayan Fenerbahçe, İstanbul’a döndü. Kampta 4 hazırlık mücadelesi oynayan sarı-laciverliler, 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe hazırlık maçında Kadıköy’de Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City’i mağlup ederek Lugano maçına moralli çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Fenerbahçe Ülker Stadı’nda oynanacak mücadele 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele TV8,5 ve Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

SONRAKİ HABER