Fenerbahçe Galatasaray derbisi Süper Kupa final tarihi belli oldu mu?

Futbol tutkunları tarafından TFF Süper Kupa final tarihi araştırılıyor. Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Final maçını izlemek isteyen taraftarlar araştırmalarına devam ederken detayları derledik.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi Süper Kupa final tarihi belli oldu mu?

Futbol maçları yakından takip ediliyor. Sporseverler her maçı yakından takip ederken gelecek karşılaşmalarda sorgulanmaya devam ediyor. Özellikle Türkiye Futbol federasyonu (TFF) tarafından açıklanacak olan Süper Kupa final tarihleri beklenirken Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları araştırmalarını sıklaştırdı.

Bu yıl Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçı ile ilgili olarak pek çok futbolsever, ''Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Süper Kupa final tarihi belli oldu mu, ne zaman, saat kaçta oynanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Süper Kupa finali için nefesler tutulmuşken Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa finalinin yeri ve saati belli oldu.

TFF FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ SÜPER KUPA FİNAL TARİHİNİ NEDİR?

Süper Lig son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası son sahibi Fenerbahçe Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Ezeli rakiplerin Süper Kupa final tarihi belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki finalin 30 Aralık 2023 tarihinde oynanacağı öğrenildi.

fenerbahce-galatasaray-derbisi-super-kupa-final-tarihi-belli-oldu-m.jpg

Ayrıca karşılaşma öncesi Türk bir sanatçının katılımıyla bir dizi etkinlikler düzenleneceği belirtildi. TFF tarafından yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı kulüplerimizin bilgisi dahilinde, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00'de Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacaktır." denildi. Karşılaşmanın konuk sanatçısı ise henüz bilinmiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER