Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Sarı lacivertliler ligde son maçında Göztepe 2-2 berabere kalmıştı. Gergin geçen olayların sonrasında 3 puanı son dakikada yediği golle kaybeden Fenerbahçe bu hafta galibiyet alarak açığını kapatmak istiyor.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe ilk puan kaybını 2. hafta İzmir temsilcisi Göztepe karşısında yaşamıştı. Bu maçın ardından bu hafta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe galibiyet alarak moralini yüksek tutmak istiyor.

Jose Mourinho ile sezon öncesi iyi bir hava yakalayan Fenerbahçe'de Şampiyonlar liginden elenmeden dolayı hevesler kaçmıştı. Avrupa Liginde direk olarak lig aşamasına gidecek olan Fenerbahçe Avrupa kupasında ve ligde iddiasını sürdürmek istiyor.

HAFTANIN MAÇI BU AKŞAM OYNANACAK

Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'a transfer olmasından dolayı büyük bir kan kaybı yaşayan Fenerbahçe'nin bu eksikliği nasıl gidereceği merakla bekleniyor.

Çaykur Rizespor ise ligde 1 beraberlik ve 1 galibiyetle sezona tıpkı Fenerbahçe gibi başladı. Her iki takımında 3 puan almak istediği bu mücadele bu akşam saat 21:45'te oynanacak. Mücadele BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Rize temsilcisi evinde oynamanın avantajı ile Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Fenerbahçe ise puanını 7'ye yükselterek milli araya kadar tüm maçları kazanmayı istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER