Fenerbahçe - Bodrumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? Mourinho Muamması

Ligde son maçında Samsunspor ile ve Avrupa Liginde Manchester United ile berabere kalan Fenerbahçe'de galibiyet özlemi devam ediyor. Sarı lacivertli takım bugün oynayacağı Bodrumspor maçında gülen taraf olmak istiyor.

Fenerbahçe - Bodrumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? Mourinho Muamması

Geçen sezon İsmail Kartal yönetiminde tarihi bir dönem yaşayan Fenerbahçe 99 puanla kulüp rekorunu kırmıştı. Buna rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran sarı lacivertliler UEFA Konferans Liginde de Çeyrek finali görmüştü.

Alınan bu sonuçlara rağmen Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yollar ayrılmış ve yerine Jose Mourinho getirilmişti. Dünyaca ünlü teknik adam ise şu ana kadar ligde aldığı sonuçlar ile İsmail Kartal'dan daha düşük bir puanda sezonu tamamlamayı garantilerdi.

SARI LACİVERTLİLER DAHA FAZLA PUAN KAYBI İSTEMİYOR

9 hafta sonunda 1 maçı eksik olarak 17 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Camiada bu durum tepki çekerken kendisine çok umutlu bakılan Mourinho'nun akıbeti merak edilmeye başlandı.

Kötü bulutları dağıtmak ve camiayı yeniden havaya sokmak isteyen Fenerbahçe'nin sıradaki rakibi sezonun yeni ekiplerinden Bodrumspor oldu. 1. Li Play Off'larından yükselen Bodrumspor ligde şu anda 10 puanla 12. sırada bulunuyor.

Taraflar için 3 puanın çok önem taşıdığı bu mücadele bugün saat 19:00'da başlayacak. Maç BeINSports ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER