Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe bugün Alanyaspor karşısında 3 puanı almak için ter dökecek. Taraftalar maçı canlı olarak nereden izleyebileceğini merak ediyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta olacak? işte Fenerbahçe Alanyaspor karşılaşması hakkında merak edilenler..

Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe bu hafta Alanyaspor’dan puan almak için mücadele verecek. Kadıköy’de görülecek olan karşılaşmanın saati izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Sarı lacivertli takım puan toplamak için bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise güçlü rakip karşısında kendini gösterme fırsatı yakalayacak. Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ücretsiz mi izlenecek?

FENERBAHÇE ALANYA SPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Alanyaspor maçı bu akşam saat 21.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakeminin ise Mehmet Türkmen olacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE’NİN SON DURUMU

Fenerbahçe yeni sezona 2 galibiyet ve 1 beraberlikle başladı. Geçen sezon 27 galibiyet alan takım son 30 lig maçında yenilmedi. Bu akşam Alanyaspor ile nasıl bir karşılaşma olacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE ALANYASPOR’UN MUHTEMEL 11’LERİ

Taraftarlar karşılaşmada takımların muhtemel ilk 11’lerni de merak ediyor. son olarak Fenerbahçe’den ayrılan Ferdi yerine nasıl bir kadro çıkacağı araştırılıyor. Fenerbahçe Alanyaspor muhtemel 11’i şu şekilde:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert (Samuel), Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Alivi, Balkovec, Richard, Makouta, Lopes, Efecan, Yusuf, Cordova

Karşılamada bugün saat 21.00’de başlayacak. Fenerbahçe Alanyaspor maçını Mehmet Türkmen yönetecek. Maçı izlemek isteyenler için karşılaşma maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER