Fenerbahçe - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile 1. Lig ekibi Adanaspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşılaşacak. Futbolseverler önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor ve araştırıyor.

Fenerbahçe - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Türkiye'deki bütün profesyonel liglerden takımları bir araya getiren Türkiye'nin kupasında 5. Tur heyecanı başlıyor. Ağırlıklı olarak Trenyol Süper Lig ve 1. Lig takımlarının karşılaşacağı kupa mücadelesinde iki TFF 2. Lig ekibi de bulunuyor. Süper Lig ve 1. Lig dışında Kırklarelispor ve Anagold 24 Erzincanspor kupa önemli bir başarıya imza atarak 5. tura kaldı. Bu ekibin yeni hedefi ise adını son 16 takım arasına yazdırabilmek.

Bu önemli takımlar ve sürpriz ekipler dışında futbolseverler Fenerbahçe ile Adanaspor eşleşmesinin ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz yayınlanıp yayınlanmacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

FENERBAHÇE - ADANSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe'nin Adanaspor'u konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmesini futbolseverler ilgili ile tribünlerden ve ekranlardan ilgi ile takip edecek.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Adademirspor maçı 17 Ocak Çarşamba saat 17.00'de başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak ve futbolseverler karşılaşmayı şifresiz bir şekilde izleyip Ziraat Türkiye Kupası heyecanını ekran başından başında yaşayabilecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER