Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı! Amacım sözlü tepki vermekti

Çaykur Rizespor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından sahaya inen ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca'nın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı! Amacım sözlü tepki vermekti

MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Faruk Koca, hakemin tartışmalı kararlarına tepki göstermek için sahaya inmiş ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı.

Olayın ardından ifadesi alınan FIFA Kokartlı hakem Halil Umut Meler, kendisine müdahalede bulunan herkesten şikayetçi oldu. Meler'in şikayeti üzerine aralarında MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Faruk Koca ve diğer iki şüphelini tutuklandığını ifade eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Hakeme saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil. Tutuklananlar ilk etapta tespit edilenler. Diğer soruşturmalar da devam ediyor. Kasten yaralama, kamu görevlisine karşı kasten yaralamada kırık meydana geldiği için cezada artırım sebebi ile tutuklama kararı gerçekleştirildi" açıklamasını yaptı.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FARUK KOCA'NIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, ifadesinde amacının sözlü tepki vermek olduğunu ve hakemin yanlış kararları etkili olduğunu söyledi. Tokat attığını ifade eden Koca, atmış olduğu tokatın kırığa sebep olmayacağını ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER