EURO 2024'te 2. maçlar bugün başlıyor! Günün yayın takvimi belli oldu

Avrupa'nın yıllardır beklediği EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında gruplardaki ilk maçlar tamamlandı. Heyecan takımların gruplardaki 2. maçları ile devam edecek.

EURO 2024'te 2. maçlar bugün başlıyor! Günün yayın takvimi belli oldu

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te grupların ilk maçları dün akşam oynanan F grubu maçları ile sona erdi. A Milli Futbol Takımımızın da yer aldığı F grubu heyecan verici maçlara sahne oldu.

İLK MAÇLAR HEYECANLI MAÇLAR İLE TAMAMLANDI

Turnuvaya damga vuran maçlarından birisi olan Türkiye-Gürcistan mücadelesi bol gollü bir maç olarak kayıtlara geçti. Millilerimizin 3-1 galibiyeti ile sona eren maçın haricinde gruptaki diğer maçta Portekiz Çekya karşısında uzatmalarda bulduğu golle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

GÜNÜN MAÇ PROGRAMI

F grubundaki maçlarında da tamamlanmasının ardından gözler yeniden A grubuna çevrildi. A ve B grubunda bugün oynanacak maçların yayın takvimi şu şekilde oldu;

B Grubu

16:00 Hırvatistan - Arnavutluk

A Grubu

19:00 Almanya - Macaristan

22:00 İskoçya - İsviçre

Gruplarda kimlerin çıkıp kimlerin risk altında kalacağının belli olması açısından 2. maçlar büyük önem taşıyor. Turnuva heyecanının 2. ve ardından 3. maçlar ile artarak devam etmesi bekleniyor. Maçlar TRT 1 ekranından naklen ve ücretsiz olarak izlenmeye devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER