EURO 2024 Yarı final maçları ne zaman, hangi kanalda, eşleşmeler nasıl oldu?

Avrupa Futbol Şampiyonasında dün akşam ülkemiz istemediğimiz bir sonuca imza attı. Millilerimizin Hollanda'ya elenmesi ile beraber yarı finale çıkacak son takım belirlenmiş oldu.

EURO 2024 Yarı final maçları ne zaman, hangi kanalda, eşleşmeler nasıl oldu?

Normal sezonun tamamlanmasının ardından Avrupa'da ve dünyanın bir çok yerinde gözler Almanya'ya çevrildi. 24 Takımın yarıştığı EURO 2024'te Türkiye'de yer aldı ve önemli bir başarı elde etti.

Elemeleri 1. sırada tamamlayarak geldiği grubundan son 16 turuna kalan Bizim Çocuklar, Çeyrek finale yükselerek ülkeye büyük bir gurur yaşatmıştı. Bu sonucun ardından Hollanda ile karşı karşıya gelen milliler maçtan 2-1 yenik ayrıldı ve kupaya veda etti.

EURO 2024 YARI FİNAL MAÇ TAKVİMİ

Bu sonucun ardından daha önce yarı finale çıkan İspanya, Fransa ve İngiltere'nin ardından son takım Hollanda oldu. Yarı final eşleşmeleri şu şekilde oldu;

9 Temmuz

22:00 İspanya - Fransa

10 Temmuz

22:00 Hollanda İngiltere

EYLÜL'E KADAR ARA

Maçlar TRT 1'den yayınlanmaya devam edecek. Bu maçların kazananları 14 Temmuz Pazar günü kupaya uzanmak için mücadele verecek. Avrupa'da bu maçların ardından resmi maçlarda Eylül ayına kadar ara verilecek.

Avrupa'nın bir diğer futbol organizasyonu olan Uluslar Ligi maçları Eylül ayında başlayacak. Maçlar Kasım ayında sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER