EURO 2024 Son 16 turu başlıyor! İsviçre İtalya, Almanya Danimarka maçları saat kaçta, hangi kanalda

Dünya futbolunun haftalardır heyecanla maçlarını takip ettiği EURO 2024'te maçlara bir kaç gün ara verilmişti. Grup maçlarının tamamlanması ve gruptan çıkan takımların rakiplerinin belli olmasının ardından gözler yeni maçlara çevrilmişti.

EURO 2024 Son 16 turu başlıyor! İsviçre İtalya, Almanya Danimarka maçları saat kaçta, hangi kanalda

Turnuvada maçlara verilen ara sona erdi. Avrupa Futbol Şampiyonası bugün oynanacak son 16 turu maçları ile devam edecek. Tek maç usulü oynanacak maçlar sonucunda çeyrek finale yükselecek takımlar belirlenecek.

GÜNÜN İLK MAÇI İSVİÇRE - İTALYA KARŞILAŞMASI OLACAK

EURO 2024 son 16 turu İsviçre ve İtalya arasında oynanacak mücadele ile start verecek. Almanya ile verdiği liderlik mücadelesinde son anda yenilen İsviçre, son Şampiyon İtalya karşısında Çeyrek Final için şans arayacak.

Turnuva'nın futbolu beğenilen takımlarından İsviçre ile eski gücünden biraz uzakta görünen İtalya arasındaki maç saat 19:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den yayınlanacak.

ALMANYA MI, DANİMARKA MI?

Günün ikinci ve son maçı Almanya ve Danimarka arasında oynanacak. Turnuvanın favorilerinden gösterilen ve ev sahibi olmasının avantajını kullanan Almanlar, Danimarka karşısında favori görülüyor.

Almanya grubunda 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik almış, Danimarka ise 3 maçında da berabere kalarak gruptan çıkmıştı. Bu maçlar sonucunda çeyrek finale çıkacak 8 takımdan 2'si belli olacak. 22:00'da başlayacak maç TRT 1 ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER