EURO 2024 İspanya Fransa, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haziran ayının ortalarından beri Almanya'da büyük bir futbol şöleni yaşatan Avrupa Futbol Şampiyonasında sona yaklaşılıyor. Kupada finale çıkacak takımlar bugün ve yarın oynanacak maçlar ile belli olacak.

EURO 2024 İspanya Fransa, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa'nın en büyüğünün belirlenmesine çok az bir zaman kaldı. Türkiye'nin ucundan döndüğü yarı finale kalan İspanya, Fransa, Hollanda ve İngiltere'den kimin kupayı kazanacağı merak konusu oldu.

İSPANYA MI? FRANSA MI?

Futbolseverlerinde sonucunu merakla beklediği mücadelelerin ilki bu akşam oynanacak. İspanya ve Fransa finale çıkan ilk takım biletini almak için kozlarını paylaşacak. Bir çok otorite tarafından favori olan bu iki takımın nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.

Büyük bir mücadelenin olmasının beklendiği maç saat 22:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

İNGİLİZLER ELEŞTİRİLERE FİNAL İLE CEVAP VERMEK İSTİYOR

Yarı final turunun ikinci ayağında ise Türkiye'yi eleyerek yarı finale yükselen Hollanda ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Oynadığı sıkıcı oyun ve oyuncu tercihler ile eleştirilen İngiltere'nin Hollanda karşısında neler yapacağı merak ediliyor. Bu mücadele ise Çarşamba (yarın) saat 22:00'da oynanacak. Maçın yayın adresi TRT 1 olacak. Bu maçı kazanan ile İspanya-Fransa maçını kazanan takımlar 14 Temmuz'da final için karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER