EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası F grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Milli maç takvimi yakından takip ediliyor. Bu çerçevede Euro 2024 maçları için Türkiye'nin karşılaşmaları araştırılırken Gürcistan ile karşı karşıya gelecek olan Milli Takımın bu maçını izlemek isteyenler de maçın yayım tarihini sorguluyor.

EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçı ne zaman saat kaçta?

Futbol tutkunları maçlara ilişkin bilgi sahibi olmak isterken Gürcistan - Türkiye karşılaşması hakkında merak edilenler arttı. ''EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası F grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?'' sorularına yanıt aranırken EURO 2024'te F Grubu'nda mücadele edecek olan A Milli futbol takımımız ilk maçında Almanya'nın Dortmund kentinde Gürcistan karşısında çıkacak.

Maçın oynanacağı gün ve tarih futbolseverler tarafından araştırma konusu olmaya devam ederken ''Gürcistan - Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

GÜRCİSTAN - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gürcistan - Türkiye EURO 2024 maçı için geri sayım devam ediyor. EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile mücadele edecek Milli takım, ilk maçına Gürcistan ile çıkacak. Gürcistan - Türkiye EURO 2024 ilk maçı 18 Haziran Salı günü saat 19.00'da oynanacak. Signal Iduna Park'ta oynanacak mücadele TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak.

EURO 2024 Gürcistan Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası F grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2024 A MİLLİ TAKIM MAÇ TAKVİMİ

EURO 2024'te F Grubu'nda mücadele edecek olan A Milli takım Gürcistan, Çekya ve Portekiz ile karşılaşacak.

  • 18 Haziran Salı saat 19.00'da Gürcistan,
  • 22 Haziran Cuma saat 19:00'da Portekiz,
  • 26 Haziran Hamburg'da Çekya ile Türkiye karşılaşacak.
SONRAKİ HABER