EURO 2024 günün programı! 20 Haziran hangi maçlar var?

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında 2. maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Turnuva'da bugün B ve C Grubundan takımların yer alacağı maçlar oynanacak.

EURO 2024 günün programı! 20 Haziran hangi maçlar var?

Takımların yüksek tempolu maçlar yaptığı turnuvada mücadele hız kesmeden devam ediyor. Her gün futbol dolu saatler geçiren taraftarlarda günün maç programını öğrenmek adına araştırmalar yapıyor.

B GRUBUNDA DEVLER KARŞI KARŞIYA GELECEK

B grubunda dün Arnavutluk ve Hırvatistan karşı karşıya gelmişti. Kıran kırana mücadele 2-2 ile sonuçlanmış ve gruptaki takımlar iddiasını devam ettirebilmek adına grubun diğer maçına gözlerini çevirmişti.

Grupta yer alan dünya devi iki takım İspanya ve İtalya bugün karşı karşıya gelecek. Günün en önemli maçı olarak kabul edilen bu müsabaka saat 22:00'da yayınlanacak.

İNGİLTERE İŞİ GARANTİYE ALMAK İSTİYOR

Gün içinde yapılacak diğer maçlar ise C grubuna ait olacak. Turnuvaya galibiyetle başlayan İngiltere ikinci maçında Danimarka ile karşılaşacak. Grubun diğer maçında ise Sırbistan ve Slovenya kozlarını paylaşacak.

Slovenya - Sırbistan maçı saat 16:00'da, Danimarka - İngiltere maçı ise 19:00'da futbolseverler ile buluşacak. Maçlar TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Heyecan dolu günler gruplardaki tüm maçlar tamamlanana kadar aralıksız devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER