EURO 2024 Fransa Belçika, Portekiz Slovenya maçı saat kaçta hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var

Avrupa'nın en değerli futbol organizasyonlarından birisi olan EURO 2024'te son 16 heyecanında sona yaklaşılıyor. Bugün ve yarın oynanacak maçlar sonrasında çeyrek finale adını yazdıran takımlar belli olacak.

EURO 2024 Fransa Belçika, Portekiz Slovenya maçı saat kaçta hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var

Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada adım adım sona yaklaşılıyor. Avrupa'nın ve dünyanın heyecanla takip ettiği turnuvada şu ana kadar çeyrek finale çıkan takımlar İsviçre, Almanya, İngiltere ve İspanya oldu. Son iki günde oynanacak maçlar sonrasında çeyrek finale çıkacak son 4 takım daha belli olacak.

EURO 2024 GÜNÜN MAÇLARI

Son 16 turunda izleyenleri bugün önemli maçlar bekliyor. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve önemli oyuncuları kadrosunda barındıran Fransa yakaladığı jenerasyona rağmen bir türlü uluslararası başarı kazanamamış Belçika ile karşılaşacak.

Günün ikinci maçında ise dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımı Portekiz ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Ronaldo'nun son Avrupa şampiyonası olması beklenen EURO 2024'te nasıl bir performans ortaya koyacağı ve mutlu sona ulaşıp ulaşmayacağı merakla takip ediliyor.

GÜNÜN MAÇ TAKVİMİ

EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında günün maç programı şu şekilde oldu;

19:00 Fransa - Belçika

22:00 Portekiz - Slovenya

Türkiye'de ise büyük bir heyecanla yarının gelmesi bekleniyor. A Milli Futbol takımımız Avusturya ile çeyrek finale çıkan takımlar arasında olmak için mücadele verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER