EURO 2024 Çeyrek final heyecanı başlıyor! 5 Temmuz hangi maçlar var?

Avrupa Futbol Şampiyonasında adım adım sona doğru yaklaşılıyor. İçlerinde A Milli Futbol Takımımızın yer aldığı son 8 takım rakiplerini geçerek adlarını yarı finale yazdırmak için mücadele vermeye hazırlanıyor.

EURO 2024 Çeyrek final heyecanı başlıyor! 5 Temmuz hangi maçlar var?

Pandemi gölgesinde yapılan EURO 2020'nin ardından daha büyük bir coşku ile yapılan EURO 2024'nün tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. Bugün ve yarın oynanacak çeyrek final maçlarından sonra final öncesi sadece bir basamak kalacak.

Çeyrek final maçları bugün oynanacak 2 maç ile başlayacak. İlk olarak turnuvanın ev sahibi Almanya ile İspanya karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından Portekiz ve Fransa kozlarını paylaşacak.

EURO 2024 GÜNÜN MAÇ PROGRAMI

19:00 İspanya - Almanya

22:00 Portekiz - Fransa

TÜRKİYE İÇİN BİR GÜN DAHA

Futbolseverler milli takımın maçını izlemek için sabırsızlanıyor. Çeyrek finalin ikinci gününde sahne alacak milliler Hollanda'yı elemek ve bir kez daha ülkeye mutluluk yaşatmak istiyor.

Merih Demiral'ın gol sevincine soruşturma açılması tepki ile karşılansada takıma olan güven vurgulanmaya devam ediliyor. Millilerin morallerin çok yüksek olduğu öğrenilirken oyuncuların hazırlıklarının sürdüğü ifade edildi.

SONRAKİ HABER