EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlıyor! Bizim Çocuklar'ın maç takvimi belli oldu

Futbol severlerin yıllar süren hasreti sona eriyor. Pandemi döneminin gölgesinde geçen EURO 2020'den sonra bu turnuvada coşkunun yüksek olması bekleniyor.

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlıyor! Bizim Çocuklar'ın maç takvimi belli oldu

Dünyanın en önemli futbol organizasyonlarından olan UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası bu sene Almanya'da gerçekleşecek. Yerel ligler ve kulüp bazlı uluslararası turnuvaların ardından elemeleri geçen 24 ülke en iyi olmak için yarışacak.

GÖZLER AVRUPA'NIN LİDERİNİN KİM OLACAĞINA ÇEVRİLDİ

Kimin kazanacağının merak konusu olduğu EURO 2024 Avrupa Şampiyonası yarın akşam ev sahibi Almanya'nın İskoçya ile oynayacağı açılış maçı ile start verecek. 31 gün sürecek turnuvada 51 maç oynanacak.

Bir futbol şöleninin yaşanmasının beklediği turnuva taraftarlar tarafından da heyecanla bekleniyor. Koronavirüs nedeniyle 1 yıl ertelenen EURO 2020, 2021 yılında devam eden salgının gölgesinde gerçekleştirilmişti. Bir çok maçta seyirci kısıtlamasının olması maçların heyecanına gölge düşürmüştü.
Bu turnuvada böyle bir şeyin olmayacak oluşunun maçları daha seyir zevki yüksek mücadeleler haline getirmesi bekleniyor.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI EURO 2024 MAÇ TAKVİMİ

Türk futbolseverlerde A Milli Futbol Takımının eski günlerdeki gibi turnuvaya damga vuracak bir performansa sahip olmasını bekliyor. İlk maçına 18 Haziran'da çıkacak millilerin maç takvimi şu şekilde oldu;

Türkiye - Gürcistan / 18 Haziran 19:00

Türkiye - Portekiz / 22 Haziran 19:00

Türkiye - Çekya / 26 Haziran 22:00

Maçlar TRT ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlara ek olarak en iyi 4 üçüncünün de bir üst tura çıkacak olması millilerin şansını artırıyor.

A Milli Futbol takımı geçtiğimiz günlerde Almanya'ya ulaşmıştı. Hazırlıklarına devam eden milliler gurbetçiler tarafından da yoğun bir şekilde destekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER