EURO 2024 24 Haziran maç takvimi belli oldu! Bugün kimlerin maçı var

Avrupa Futbol Şampiyonasında grup maçlarında sona geliniyor. A grubunda maçların tamamlanmasının ardından gözler B grubunda oynanacak maçlara çevrildi.

EURO 2024  24 Haziran maç takvimi belli oldu! Bugün kimlerin maçı var

Dün akşam oynanan maçlar sonunda turnuvanın ev sahibi Almanya ve İsviçre A grubundan bir üst tura yükselene ilk takımlar olmuştu. Macaristan'da İskoçya karşısında son dakikalarda bulduğu gol ile en iyi 3.ler arasında olma umudunu korumuştu.

ÜST TURA YÜKSELEN İLK TAKIMLAR BELLİ OLDU

Son 16 turuna yükselen ilk takımların belli olmasının ardından gözler bugün oynanacak maçlara çevrildi. B grubunda yer alan İspanya, İtalya, Arnavutluk ve Hırvatistan'dan turnuvaya tamam ve devam diyecekler bugün belli oluyor.

B Grubunda Lider İspanya turnuvanın mücadeleci takımlarından Arnavutluk ile karşılaşacak. Bir diğer maçta ise gruplarda şok edici sonuçlar alan Hırvatistan İtalya karşısında galibiyet kovalayacak.

B GRUBU MAÇ PROGRAMI

22:00 Arnavutluk - İspanya

22:00 Hırvatistan - İtalya

Maçların sonuçlarının birbirine etki edeceğinden dolayı oyuncuların konsantresi bozulmaması adına mücadeleler aynı saatte başlıyor. Maçlar TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

EURO 2024 Grup maçları 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Son 16 turu maçları ise 29 Haziran'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER