EURO 2024 21 Haziran maç programı belli oldu! Bugün hangi karşılaşmalar var?

Avrupa Futbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Takımların turnuvaya devam edip etmeyeceğinin yavaş yavaş belli olduğu 2. maçlarda bugün 3 karşılaşma daha oynanacak.

EURO 2024 21 Haziran maç programı belli oldu! Bugün hangi karşılaşmalar var?

Bugün oynanacak maçlar ile D grubundaki takımların tamamı ve E grubundan 2 takım gruplardaki 2. maçlarını tamamlamış olacak. Maçlarda gözler D grubunun favorisi olan Hollanda ve Fransa arasında oynanacak karşılaşmada olacak.

GRUPLARDA DURUMLAR NETLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

E grubunda Slovakya ile Ukrayna karşı karşı gelecek. Yıllar sonra bir Avrupa Şampiyonasına katılmanın mutluluğunu yaşayan Slovakya ilk maçında turnuvanın güçlü ekiplerinden Belçika'yı tek golle geçmişti. Ukrayna ise Romanya karşından tutunamamış ve yenilmekten kurtulamamıştı.

Her iki takımda yollarına devam etmek için kazanmayı tek hedef olarak belirledi. Günün diğer maçında ise ilk maçlarından yenik ayrılan iki takım, Polonya ve Avusturya karşı karşıya gelecek. Kaybeden takımın büyük oranda turnuvaya veda edecek olması nedeniyle her iki takımda yenmek ve gruptan çıkma umutlarını korumak istiyor.

Günün son ve dev maçı ise Hollanda ve Fransa arasında oynanacak. İlk maçlarını kazanan her 2 takımda alınacak sonuçlara göre gruptan çıkmayı garantilemek ve rahat bir nefes almak için sahaya çıkacak.

21 HAZİRAN EURO 2024 MAÇ TAKVİMİ

E Grubu

16:00 Slovakya - Ukrayna

D Grubu

19:00 Polonya - Avusturya

22:00 Hollanda - Fransa

Turnuvada grupların 2. maçları yarın oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Mücadelede grupların 3. maçları 23 Haziran'da A grubu maçları ile başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER