Etimesgut Spor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rakibi Mardin 1969 Spor oldu

Ziraat Türkiye Kupası maçında 2. turdaki rakibi Şırnak Petrolspor'u geride bırakmayı başaran Etimesgut Spor adını bir üst tura yazdırmayı başarmıştı. 3. tur kuraları çekilirken Etimesgut Spor'un rakibi belli oldu.

Etimesgut Spor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rakibi Mardin 1969 Spor oldu

TFF Nesine 3. Lig'de mücadele eden Etimesgut Spor kupa yolunda mücadelesine devam ediyor. Geride bıraktığımız günlerde 2. tur maçı için Şırnak Petrolspor'u evinde konuk eden Etimesgut Spor maçı 2-1'lik skorla kazanarak adını bi üst tura yazdırmayı başarmıştı. Beklenen 3. tur mücadeleleri için kura çekimi yapıldı. Etimesgut Spor'un 3. eleme turu rakibi Mardin 1969 Spor oldu.

ETİMESGUT SPOR'UN RAKİBİ MARDİN 1969 SPOR OLDU!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi bugün saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen kura çekiminde Başkent temsilcilerinden MKE Ankaragücü takımının rakibi Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü oldu.

Etimesgut Spor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rakibi Mardin 1969 Spor oldu

Etimesgut Spor'un rakibi için resmi hesap üzerinden yapılan açıklamada "Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda rakibimiz Nesine 3. Lig ekiplerinden Mardin 1969 Spor oldu. Müsabakalar 29-30-31 Ekim 2024 tarihlerinde oynanacak olup, müsabaka programı daha sonra ilan edilecektir." diyerek rakiplerinin Mardin 1969 Spor olduğu belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçları 29, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde oynanacak. Maçlar için kesin takvim ise TFF tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER