Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura yükseldi!

Her sene sürpriz sonuçların yaşandığı ve alt liglerde yer alan takımlara önemli bir fırsat olan Türkiye Kupasında 1. tur heyecanı devam ediyor. Turnuvaya bu sene en baştan başlayan Etimesgut Belediyespor ise ilk turda Kırşehir FSK ile karşı karşıya geldi.

Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura yükseldi!

8 sene boyunca 2. ligde mücadele eden Etimesgut Belediyespor üst lige çıkmasını bekleyen taraftarlarını üzmüştü. Ankara temsilcisi 2016 yılından sonra ilk defa 3. lige geri dönmüştü.

ETİMESGUT, KUPADA YOLA DEVAM DEDİ

Bu sezon düştüğü gibi 2. lige geri dönme hedefiyle yola çıkan Etimesgut Belediyespor ligdeki ilk maçında evinde Uşakspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Bu sonucu geride bırakan ve Ziraat Türkiye Kupasına odaklayan Etimesgut ekibi Kırşehir FSK'yı 1-0 mağlup etti ve adını 2. tura yazdırdı.

Etimesgut Belediyespor'un stadyumunun bakımda olmasından dolayı Ankara Osmanlı Stadında oynanan mücadelenin tek golü 6. dakikada Önder Selimoğlu'ndan geldi. Başkent ekibi aldığı sonucun ardından maç sonu büyük bir sevinç yaşadı. Kırşehir FSK ise mağlup olmanın üzüntüsüyle evinin yolunu tuttu.

GÖZLER 2. TUR KURA ÇEKİMİNDE

Etimesgut Belediyespor daha öncesinde de önemli sonuçlar elde ettiği Ziraat Türkiye Kupasında bir sonraki rakibini beklemeye başladı. 1. Turun tamamlanmasının ardından çekilecek kura sonucunda 2. turda yer alacak takımların oynayacağı maçların fikstürü belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER