Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'na hazırlanıyor!

Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geleceği Kırşehir Futbol SK maçına hazırlanıyor.

Etimesgut Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'na hazırlanıyor!

TFF 3. Lig 2. Grup mücadelesine hafta sonu başlayan ve ilk maçta talihsiz bir şekilde Uşakspor’a uzatmalarda kalesinde gördüğü gollerle 2-1 mağlup olan Etimesgut Belediyespor’da Ziraat Türkiye Kupası mesaisi başladı. Ligdeki talihsiz skoru unutturmak isteyen Etimesgut Belediyespor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur aşamasında kupaya dahil oluyor.

MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ!

TFF tarafından daha önce yapılan kura çekimi ile Etimesgut Belediyespor ile Kırşehir Futbol SK eşleşmişti. Bu karşılaşma 11 Eylül 2024 Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor’un ev sahipliğinde yapılacak. Karşılaşma saat 14:30’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmayı kazanacak olan ekip Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayarak bir üst tura yükselecek.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Etimesgut Belediyespor – Kırşehir Futbol SK arasındaki mücadeleyi yönetecek olan hakemler MHK tarafından belirlenerek açıklandı. Buna göre maçı Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Serkan Eryılmaz yönetecek. Serkan Eryılmaz’ın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi hakemlerinden Harun Günaydın ve yine Bursa Bölgesi hakemlerinden Erdinç Tufan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Bursa Bölgesi hakemlerinden Alperen Aksu atandı.

CANLI YAYIN OLACAK MI?

Ziraat Türkiye Kupası’nın yayın hakları Turkuvaz Medya Grubu’nda bulunuyor. Etimesgut Belediyespor – Kırşehir Futbol AŞ karşılaşması bu grubun televizyon kalanları olan ATV, Aspor ve A2’nin yayın akışlarında yer almıyor. Karşılaşmanın yayınının olup olmayacağına bu medya grubu karar veriyor.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR’DA KUPA MESAİSİ

Etimesgut Belediyespor hafta sonunda talihsiz bir şekilde mağlup olmanın üzüntüsünü yaşarken Türkiye Kupası maçı için işi sıkı tutuyor. Takım çalışmalarına teknik ekip yönetiminde devam ediyor. Kırşehir Futbol SK maçına taraftarı önünde çıkacak olan Etimesgut Belediyespor sahada hem skor hem de oyun olarak iyi bir sonuç alarak hafta sonundaki kötü sonucu unutturmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER