Etimesgut Belediyespor konuk ettiği Silivrispor'a kaybetti!

Nesine 3. Lig’de mücadele eden Etimesgut Belediyespor kendi evinde Silivrispor’u konuk ederken sahadan mağlup olarak ayrıldı.

Etimesgut Belediyespor konuk ettiği Silivrispor'a kaybetti!

Nesine 3. Lig’de Ankara’yı temsil eden takımlardan olan Etimesgut Belediyespor bu hafta lig mesaisinde Silivrispor’u konuk etti. Etimesgut Belediyespor – Silivrispor karşılaşmasında başkent temsilcisi alınacak bir galibiyet ile çıkışını sürdürmek istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve maçın kazanan tarafı İstanbul temsilcisi Silivrispor oldu.

KIRILMA ANI İLK YARININ SONUNDA GELDİ!

Etimesgut Belediyespor – Silivrispor karşılaşmasında taraflar maça dengeli ve kontrollü bir futbol ile başladılar. Riske girmek istemeyen ekipler bulacakları fırsatları değerlendirerek rakibine üstünlük kurmayı hedeflediler. İlk yarıdan gol sesi çıkmazken maçın kırılma anı ilk yarının uzatma dakikalarında yaşandı.

Karşılaşmada 45+3. dakika oynanırken herkes hakemin düdüğünü çalıp devre arasına girmeyi beklerken Etimesgut Belediyespor’da Erdi Kasapoğlu direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Hakem tarafından cezalandırılan Erdi Kasapoğlu takımını ikinci yarıda yalnız bırakırken maçın geri kalanında Etimesgut Belediyespor 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ!

Etimesgut Belediyespor – Silivrispor karşılaşmasının ikinci yarısında 1 kişi eksik oynamak zorunda kalan ev sahibi takım bugün eksikliğini net bir şekilde hissetti. Maçın 68. dakikada Silivrispor’un kazandığı penaltıyı Kerim Bölük gole çevirinde takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 76’da ise Batuhan Kurt ile Silivrispor bir gol daha buldu ve skoru 2-0’a taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Etimesgut Belediyespor ev sahibi olduğu karşılaşmadan 2-0 mağlup olarak ayrılmak zorunda kaldı.

Etimesgut Belediyespor bu sonuç ile ligde 3 puanda kalmaya devam etti. Ankara temsilcisi gelecek hafta ligde ikide iki yapan Muğlaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SONRAKİ HABER