Etimesgut Belediyespor Amasyaspor'u gol yağmuruna tuttu!

Nesine 3. lig 2. grupta yer alan Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor evinde Amasyaspor'u ağırladı. Başkent ekibi Amasyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Etimesgut Belediyespor Amasyaspor'u gol yağmuruna tuttu!

Geçen yıl uzun yıllar boyunca yer aldığı 2. ligden bir alt kademeye düşen Etimesgut Belediyespor şampiyonluk yarışının içinde kalma adına önemli bir sonuç aldı. Geçen hafta Muğlaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan siyah beyazlılar bu hafta evinde kazanmayı bildi.

Maça hızlı başlayan Etimesgut Belediyespor 16. dakikada Önder Selimoğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın başlarında bulduğu golle rahatlayan Başkent temsilcisi ilk yarının uzatma dakikalarında, 45+6'da Nuri Terliksiz'in ayağından bulduğu golle mücadelede farkı 2'ye çıkardı.

Etimesgut Belediyespor Amasyaspor'u gol yağmuruna tuttu!

4 GOLLÜ GALİBİYET

İkinci yarıda ise maçtan kopmak istemeyen Amasyaspor 61. dakikada Hasan Türkyılmaz'ın ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Bu golden sonra oyundan kopmayan Etimesgut Belediyespor 75. dakikada İbrahim Koca ile farkı yeniden 2'ye ve ardından 2 dakika sonrasında Harun Atalay ile farkı 3'e çıkardı.

77. dakikada atılan golden sonra maçta başka gol olmadı ve mücadele 4-1 Etimesgut Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrasında sevinç yaşayan Etimesgut Belediyespor takımı Çarşamba günü saat 14:00'da Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Şırnak İdmanyurdu ile evinde karşılaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER