Etimesgut Belediyespor Alves Kablo ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Uzun yıllar boyunca mücadele ettiği 2. ligden geçen sezon düşen Etimesgut temsilcisi 3. ligde yeniden çıkış yapmanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda kadrosuna çok sayıda ismi transfer eden siyah beyazlılar Alves Kablo ile iş birliğine gitti.

Etimesgut Belediyespor Alves Kablo ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

Ankara'nın profesyonel liglerdeki temsilcilerinden Etimesgut Belediyespor önceki dönemlerde alt liglerden hızlı bir yükseliş yaşayarak 2016 yılında 2. lige yükselmişti. 8 yılın ardından 2024 yılında 3. lige geri düşen takım yeniden yapılanma adına çok sayıda transfer yaptı.

Etimesgut Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini gösteren futbol takımı 7 Eylülde ligdeki ilk maçını Uşakspor ile oynayacak. Sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Etimesgut ekibi maddi olarak da kulübe katkı sağlayacak bir anlaşmayı duyurdu.

Etimesgut Belediyespor Alves Kablo ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı

KULÜBÜN BU SEZON ANA SPONSORU OLDULAR

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Şehrimizin kablo üreten tek firması olan Alves Kablo ile sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Alves Kablo 2024-2025 sezonunda ana sponsorumuz olmuştur. Alves Kablo'ya kulübümüze ve Türk sporuna verdikleri destek için teşekkür ederiz" denildi.

Etimesgut Belediyespor bir kaç gün kalan sezonun ilk maçına Teknik Direktör Alper Gülter liderliğinde hazırlıklarına devam ediyor. Düşüşünün ardından 3. ligde nasıl bir performans göstereceği merak edilen Etimesgut Belediyespor 2. grupta 30 hafta sonunda yüzü gülen ekiplerden olmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER