Etimesgut Belediye SK ve Ankara Demirspor'un Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu rakipleri!

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu kura çekimleri yapıldı. Yapılan kura çekilişleri ile kupada başkenti temsil eden takımlarımızın rakipleri belli oldu.

Etimesgut Belediye SK ve Ankara Demirspor'un Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu rakipleri!

Avrupa Kupası maçları nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından ligler kaldığı yerden devam ederken Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün beklenen 2. eleme turu eşleşmeleri için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi ile başkent temsilcilerinin rakipleri de belli oldu. Etimesgut Belediyespor ile Ankara Demirspor'un kura çekimi sonucu rakipleri de belli oldu.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ELEME TURU KURA ÇEKİMİ YAPILDI!

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu eşleşmelerinin kura çekimi yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 1. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takımın yanı sıra Nesine 2. Lig'den 18, Nesine 3. Lig'den ise 30 olmak üzere toplam 64 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak, galip gelen 32 takım üst tura yükselecek.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ELEME ETİMESGUT BELEDİYESPOR VE ANKARA DEMİRSPOR RAKİPLERİ KİM OLDU?

Ankara Demirspor-Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor

Etimesgut Belediyespor-Şırnak Petrolspor

Başkent temsilcilerinin rakipleri belli olurken maçlar 8, 9 ve 10 Ekim tarihleri arasında oynanacak ve bir üst tura çıkacak olan takımlar belirlenmiş olacak. Gözler başkent temsilcilerinin maçlarında olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER