Etimesgut Belediye SK, Kelkit Hürriyet deplasmanında 3 puanı 2 golle kaptı

TFF 3. Lig 2. hafta maçında deplasmanda Onuksports Kelkit Hürriyet SK konuğu olan Etimesgut Belediye SK 3 puanı maçın 2. yarısında attığı 2 golle kaptı.

Etimesgut Belediye SK, Kelkit Hürriyet deplasmanında 3 puanı 2 golle kaptı

Etimesgut Belediye Spor Kulübü, TFF 3. Lig 2. hafta maçında Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü'nün konuğu olarak Kelkit İlçe Stadyumu'na konuk oldu. Saat 15:30 itibariyle başlayan maçta iki ekip yapmış odukları ataklardan ilk yarıda sonuç alamadı ve maçta gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise 77. dakikada ve 90+4. dakika golü bulan Etimesgut Belediye Spor Kulubü 3 puanı attığı 2 golle kapmış oldu.

KELKİT HÜRRİYET SK - ERYAMAN BELEDİYE SK MAÇI SONA ERDİ!

Bir üst lige çıkmak için mücadelesine TFF 3. Ligde başlayan Etimesgut Belediye Spor 2. hafta maçında deplasmanda Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü'nün konuğu olarak deplasman maçına gitmişti. Maçta ilk yarıda yaşanan pozisyonlarda gol sesi çıkmazken maçta gülen takım 2. yarıda bulduğu gollerle başkent temsilcisi Etimesgut Belediye Spor Kulübü oldu.

Maçta golleri 77. dakikada Ercan Şirin kendi kalesine atarken 90+4 dakikada ise Doğukan İnci skoru belirleyen golü attı.

Deplasmanda altın değerinde 3 puanı 2 golle kazanan Etimesgut Belediye SK böylelikle toplam puanını 6 puana çıkarmış oldu. Hatırlanacağı üzere ligin açılışında evinde Uşakspor'a 1-2 kaybeden Etimesgut daha sonra Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibi Kırşehir Belediyespor'u yenerek bir üst tura çıkmıştı. Bu hafta deplasmanda 3 puan kazanan Etimesgut Belediyespor böylelikle puanını 6'ya çıkarmış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER