Eski Gençlerbirliği oyuncusundan Türkiye eleştirisi! Tanrıya şükürler olsun ki Türkiye'den kurtulabildim

Geçtiğimiz günlerde Ekvator Ligi ekibi Emelec takımına transfer olan Jaime Ayovi, transferinin ardından gündeme bomba etkisi yaratacak açıklamalara bulundu.

Eski Gençlerbirliği oyuncusundan Türkiye eleştirisi! Tanrıya şükürler olsun ki Türkiye'den kurtulabildim

Trendyol 1.Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Gençlerbirliği, bu yaz döneminde yabancı oyuncular konusunda sıkıntılar çekmekteydi. Geçen sezon transfer ettiği yabancı oyunculardan verim alamayan başkent ekibi, yabancı oyuncularını yaz kampına dahil etmemiş ve kendilerine kulüp bulmaları istenmişti.

Yaz kampında süpriz bir şekilde tekrar dahil edilen Ayovi daha sonra Ekvator Ligi ekiplerinden Emelec takımına transfer olmuştu. Ekvator Ligi'ne sözleşme fesih bedeli ödenerek gittiği söylenilen Ayovi, transferinin ardından yeni kulübüne duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

r1201965-2-1296x729-16-9.jpg

"Tanrıya şükürler olsun"

Gençlerbirliği'nden ayrılarak yine Ekvator Ligi'ne dönen 35 yaşındaki forvet oyuncusu Jaime Ayovi yeni takımına yaptığı açıklamalarda:

“Biraz antrenman yapacağım, ardından sağlık kontrollerine gideceğim ve takım arkadaşlarıma merhaba diyeceğim. Her zaman geri dönmeyi düşünüyordum. Türkiye'den ayrılmam mümkün olduğu için Tanrıya şükürler olsun. Türkiye'den ayrılmak için pek çok şeyden vazgeçmek zorunda kaldım ama bundan bahsetmeye gerek yok. Her zaman burada olma isteğim vardı. Çünkü burası benim evim ve takımın taraftarıyım. Geri dönme zamanı gelmişti. Emelec'in temsil ettiği her şey konusunda her zaman hevesliydim, çünkü bu benim büyümemi sağlayan ve bana yurt dışına çıkma fırsatı veren kulüptü.” şeklinde çarpıcı ifadelerde bulundu.

SONRAKİ HABER