Eryaman Stadyumu'nun zemini olumsuz etkilenebilir 9 günde 5 maç oynanacak

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu'nda 9 günde 5 maça çıkılacak olması zemini olumsuz etkileyebilir.

Eryaman Stadyumu'nun zemini olumsuz etkilenebilir 9 günde 5 maç oynanacak

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'ne Eryaman Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Eryaman Stadyumu 3-11 aralık tarihleri arasında 5 maça ev sahipliği yapmış olacak. Dün akşam MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maç dışında hafta içi üst üste kupa maçları ve hafta sonu üst üste lig maçları oynanacak olması zemini olumsuz etkileyebileceği konusunda yetkilileri endişelendiriyor.

Bu 5 maçlık periyodun ilkinde MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Takımlar 22. dakikada Ali Sowe ve 74. dakikada Alex Oxlade - Chamberlain'in attığı karşılıklı gollerle sahadan beraberlikle ayrıldı.

KUPA MAÇLARINDA ANKARAGÜCÜ VE GENÇLERBİRLİĞİ SERİ BAŞI

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur'unda seri başı olan MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği maçlarını Eryaman Stadyumu'nda oynayacak. Önce 6 Aralık Çarşamba günü Gençlerbirliği ile Bornova 1977 Sportif Yatırımlar A.Ş. karşı karşıya gelecek. Hemen ardından 7 Aralık Perşembe, MKE Ankaragücü, İskenderunspor'u ağırlayacak.

Lige dönüldüğünde Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği, 10 Aralık Pazar günü Göztepe ile karşıya gelecek. Hemen akabinde 11 Aralık Pazartesi günü Ankaragücü'nün rakibi Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor olacak.

SONRAKİ HABER